Ronaldo Menyambut Kejayaan Champions League Dengan Gaya Rambut Baru

Encik Bakri oleh Encik Bakri 4 bulan yang lalu

Selepas melalui rentetan kejayaan yang melimpah-ruah dalam tempoh 12 bulan, tanggal 4 Jun 2017 menyaksikan Cristiano Ronaldo membantu Real Madrid menjadi pasukan pertama meraih gelaran juara dua kali berturut-turut sejak Champions League diperkenalkan.

❤️️❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Dua gol Ronaldo telah memecah-belahkan benteng kebal Turin sekaligus menjadikan kemenangan semalam sebagai kejuaraan ke 12 Real Madrid. Pasukan terbanyak memenangi kejohanan utama Eropah itu.

Dalam tempoh 372 hari Ronaldo telah menjulang 2 kali Trofi Champions League, Juara Kelab Dunia, Juara EURO 2016 dan Ballon d'Or serta berkesempatan bergambar dengan Faiz Subri yang menjadi idola Ronaldo.

Ronaldo Dan Faiz Subri

Ronaldo Rai Kejayaan Dengan Rambut Baru

Cristiano Ronaldo telah mencipta tular di laman sosial selepas memuat naik gambarnya di laman Instagram dengan potongan rambut yang baru. Dengan jumlah pengikut seramai 103 juta orang di Instagram sudah cukup untuk menjadi bualan.

Gambar dimuat naik di Instagram menjadi bahan bualan, pujian, trollan dan guarau di Twitter. Korang tengok la sendiri kat bawah ni bergaya ke tidak rambut Baru Ronaldo.

Do you like it??????😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

"Kau suka ke tidak???????" Soal Ronaldo.

Reaksi Pelbagai Di Twitter

Rambut baru Ronaldo ni mungkin detik terburuk dalam karier beliau.

Ronaldo nama sangat fckin huduh dengan rambut itu. Ya Ampun!

Rambut baru Ronaldo adalah tahi!

Rambut baru Ronaldo !! WTF apakah ini.
Paparkan Komen