Penjaga Garisan Wanita Dari Brazil Menjadi Sensasi Di Internet

Encik Bakri oleh Encik Bakri 5 bulan yang lalu

Denise Bueno seorang penjaga garisan wanita dari Brazil menjadi tular selepas gambarnya yang berbaju putih dan kebasahan ketika menjalankan tugas menjadi perhatian peminat bola sepak.

Aksi Bueno sebagai penjaga garisan selalu dapat disaksikan ketika perlawanan di Sao Paulo dan kini Bueno mula meraih populariti di luar daripada Brazil.

Denise Bueno berada di tengah

Tetapi Bueno nyata tidak senang hati dengan perhatian yang diberikan, kerana beliau sedar kenapa beliau meraih populariti tersebut.

"Ada yang memanggil I penjaga garisan yang seksi, itu merupakan satu gelaran yang tidak I gemari. I tak fikir I seksi hokay! I lebih suka dianggap sebagai seorang yang profesional"

Disebalik kata-kata itu, Bueno terus mencuri perhatian terutamanya pada minggu ini selepas beberapa keping gambar beliau di tepi garisan dengan baju putih yang basah telah tersebar ketika perlawanan amatur antara pasukan Desiri dan Sporting.

mmmm dappp err... air

Lebih hawau lagi ketika sesi bergambar, diman pemain kedua pasukan jauh mengembara dengan merenung ke arah Bueno daripada fokus dan sengih kepada jurugambar.

Nokharom punya perangaiPaparkan Komen