Donald Trump Menyifatkan Isteri Schweinsteiger, Ana Ivanovic Sebagai Wanita Paling Cantik

Encik Bakri oleh Encik Bakri 9 bulan yang lalu

Ungkapan Donald Trump mengenai kecantikkan Ana Ivanovic pada 3 tahun lalu telah kembali menjadi sebutan apabila telah mengejutkan calon pilihan Hillary Clinton sekaligus gus dipilih sebagai presiden Amerika yang ke-45.

Presiden Amerika yang baru, Donald Trump telah menyatakan bahawa isteri Bastian Schweinsteiger, Ana Ivanovic sebagai yang paling cantik yang pernah beliau temui. Ketika itu Ana Ivanovic belum lagi berkahwin dan hubungannya dengan Schweinsteiger baru bermula.

ana-ivanovic-backgrounds

Trump, 70 membuat kenyataan itu 3 tahun lepas semasa mengadakan pertemuan dengan Ivica Dacic yang ketika itu masih bergelar sebagai Perdana Menteri Serbia. Trump berkata :

"Dia (Ana Ivanovic) merupakan perempuan paling cantik, menawan serta cun bak hang yang pernah saya temui seumur hidup ini. Sememangnya wanita paling cantik"

Ahli parti Republican itu tidak pernah memegang jawatan dalam politik sebelum ini dan berada di Serbia 3 tahun lepas untuk membincangkan tentang potensi perniagaan yang boleh Trump lakukan pelaburan di negara tersebut.

Ivica Dacic yang kini memegang jawatan Menteri Perhubungan Luar berkata :

"Dalam tempoh 15 minit, Trump hanya berbicara tentang Ana Ivanovic sahaja serta memuji Ana Ivanovic sebagai wanita dan pemain tenis paling cantik di dunia. GILA SEKS BETUL!"

Ana Ivanovic bertemu Donald Trump pada 2014 dan mereka berdua telah mengambil gambar bersama dan Ivanovic seperti manusia biasa di bumi ini telah memuat naik gambar tersebut ke media sosial dengan kapsyen

ana-ivanovic-posing-with-donald-trump

"Meeting with the boss"

Wartawan tempatan telah bertanya Ivica Dacic kenapa Trump menunjukkan sikap yang begitu positif dengan negara Serbia? Dacic menjawab :

"Ana merupakan orang yang patut di beri penghargaan. Trump telah terpesona dengan kecantikkannya. GILA SEKS!"

Kata-kata ini juga kembali popular dan disebut kembali di Serbia ekoran keputusan pilihanraya Amerika yang sudah diketahui pemenangnya.

Ivanovic, 29 tahun kini telah berkahwin dengan pemain tengah Manchester United Schweinsteiger pada 12 July 2016 setelah mula berpacaran pada September 2014.


Share Tweet


Paparkan Komen