Barcelona Mungkin Dihukum Kerana Peminat Mengejek Ronaldo Sebagai Gay

Encik Bakri oleh Encik Bakri 1 tahun yang lalu

Barcelona mungkin bakal hukuman lantaran penyokong mereka menyanyikan lagu 'Cristiano come out of the closet' yang datang dari tempat duduk penyokong di belakang pintu gol tetapi nyanyian tersebut ditenggelami dengan bunyi tiupan wisel dari penyokong yang berada Camp Nou.

cristiano-ronaldo-dan-badr-hari

Ronaldo pernah digosipkan 'bercinta' dengan Peninju Tendang Bar Hari

La Liga sebelum ini telah menyatakan akan bertegas dalam menyekat sebarang tingkah laku mengejek yang berunsur homoseksual atau penghinaan di stadium. Lantaran pendirian yang mahu bertegas dalam perilaku sedemikian mungkin kejadian ini akan diambil tindakan.

cristiano-ronaldo-pictured-with-moroccan-dutch-professional-kickboxer-badr-hari

Perkara sedemikian bukanlah pertama kali berlaku kepada Cristiano Ronaldo, beliau juga pernah dicemuh sebagai gay. Ketika perlawanan menentang Atletico Madrid dua minggu lalu, para penyokong telah menyanyikan lagu yang sama ditujukan kepada bintang Real Madrid itu.

cristiano-ronaldo-badr-hari

Dalam perlawanan sama, ketika berlaku sedikit perselisihan antara Ronaldo pemain tengah Atletico Madrid, dimana Koke telah dilaporkan telah menghina Ronaldo sebagai 'faggot' atau lelaki homoseks serta mempersoalkan tahap kelakian Ronaldo. Kunyit atau Lengkuas?

Anda pilih yang mana? Kunyit atau Lengkuas?

Anda pilih yang mana? Kunyit atau Lengkuas?
Paparkan Komen